Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Polecane gry dla dzieci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zbliżają się święta. Może macie jakieś ciekawe pomysły na gry dla dzieci? I nie chodzi mi o takie ogłupiające tylko takie troche ambitniejsze by dziecko musiało się trochę wysilić.
Grałem niedawno w LEGO Indiana Jones i bardzo mi przypadła do gustu gierka. Niedawno premierę miała druga część, więc myślę, że warto kupić.
Ogółem gry z serii lego są bardzo przyjemne i chodzi mi tu o Lego Star Wars,Batman no i jak PabloZ napisał IndianaJones.

No ale jak miał bym kupować dziecku grę to na pewno było by to Rayman Raving Rabbits.Przezabawna gierka z Raymanem i szalonymi królikami które próbują podbić światBig Grin.W grze jest mnóstwo mini gierek takich jak: rzut krową na odległość.Przy tej grze nie tylko dziecko będzie się dobrze bawić ale i osoby dorosłe Tongue.
Fajnie fajnie, takie info zawsze sie przyda Big Grin
A czy może ktoś polecić grę dla dziecka ale z serii takich uczyć poprzez zabawę? Chodzi mi o grę dla dziecka w wieku ośmiu lat. Niedługo zbliżają się urodziny mojej siostrzenicy i pomyślałam o takim prezencie dla niej. Bardzo dziękuję za wszelkie propozycje.
Mógłbym doradzić gry z serii Brain College (np. Tropical Lost Island, Mystery of the Marie Celeste), ale być może chodzi Ci o coś uczącego bardziej bezpośrednio, lub w bardziej kolorowej stylistyce, więc mogą to być takie gry, jak Łamigłówki Reksia lub coś w tym stylu.
grę z tej pierwszej serii niezbyt kojarzę, ale myślę, że jak skoczę do Empiku to tam pewnie będą wiedzieć o co chodzi - dzięki za radę :-D a jak tego nie będzie to kupię coś w stylu tego Reksia i też chyba powinna być zadowolona.. jeszcze raz dzięki
Przekierowanie