Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Świeżo wyciśnięty sok
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lubicie świeżo wyciśnięty sok z owoców? Jaki jest wasz ulubiony? A może zamiast soku z owoców wolicie sok z warzyw?
jesli chodzi o sok wycisniety z owocow to uwielbiam sok z czerwonego grejfruta,a jesli chodzi o sok z warzyw to bardzo lubie sok z burakaBig Grin
Sama wyciskasz sok?
niestety nie sama.Kupuje soki granini.Jest to sok wycisniety z czerwonego grejfruta wraz z miazszem.Sok z buraka kupuje w kartoniku.Jest to sok Bio.czyli buraki nie sa niczym pryskane.
Ja uwielbiam sok pomarańczowy. Big Grin
Ja lubię soki z pomarańczy, ananasa, marchewki oraz z winogron :Pale ale nie sfermentowany bo za winem nie przepadam Happy
ja też uwielbiam sok pomarańczowy, a może do niego być nawet dodana marchewkaSmile pycha
jabłkowy i dziękuję, za ten temat bo właśnie sobie przypomniałam o nim!!! Sok pomarańczowy polecam zmiksować z bananem, jest bardziej pożywny.
W sklepach Biedronki kupuję soki 100% z pomarańczy. Kupuję także soki warzywne mieszane,jak również sok pomidorowy.Zresztą jestem od tego uzależniona. Takie świeże samemu wyciskane są nejlepsze,ale nie zawsze ma się czas.
Przekierowanie