Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Dział przedstaw się a naliczanie postów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie wiem jak reszta ale jak dla mnie to przydało by się wyłączyć licznik postów,bo jak by się nie patrzeć to co niektórzy tam se ładnie nabijają posty.A chyba nie oto chodzi Big Grin
Wyłączyć da się. CO inni o tym myślą? Dla mnie to bez różnicy. Ucieknie parę postów z licznika, ale czy to stanowi wartość forum?
Jestem za nienaliczaniem postów w tym dziale Big Grin
ja tez jestem za nienaliczaniem postow Big Grin
Mi to obojętne, ale jeżeli ktoś nabija sobie posty to nam to nie szkodzi, a on za to nic nie ma, więc nie jest to takie złe Wink Jak nie będzie naliczania to mi to nie będzie przeszkadzać, a jak będzie to będzie...
No właśnie ... co niektórzy tu nabijają Tongue
Dziś wyłączyłem naliczanie punktów w dziale powitań. Już przeliczyły się ilości postów u każdego usera. Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni z tego będą Big Grin
Hmm ..... Coś czuję, że chodzi o moje wczorajsze przedstawienie się i powitanie w większości wątków w tym dziale Big Grin
Ja jestem zadowolonaBig Grin Uwazam,ze dawno to powinno wylaczoneBig Grin
No stało się wedle życzenia ogółu Big Grin Po to jest dział z propozycjami by takie dawać. A ja będę się starał dopasowac forum do potrzeb wszystkich.
Stron: 1 2
Przekierowanie