03.10.2009, 22:21
Stron: 1 2
03.10.2009, 22:27
Nie wiem czy potrafiłbym się związać z kobietą która współżyła już z innym mężczyzną. Wynika z tego, że jestem zwolennikiem sexu po ślubie.
04.10.2009, 03:06
han, jesli trafiles na taka kobiete i jestes z nia szczesliwy to gratuluje z calego serca.
to delikatna sprawa... nalerzy ja rozwiazac z aktualnym partnerem. "bardziej doswiadczona" to moze byc samotna matka lub tirowa...jednak zakladam ze wiekszosc, jesli nei wszyscy fceci na tym forum sa mlodymi ludzmi.. ja osobiscie nie czul bym sie najlepiej jesli moja dziewczyna mialaby kogos przedemna a juz okropnie jesli bylo by ich wiecej.... nie widzialbym przyszlosci przed nami
to delikatna sprawa... nalerzy ja rozwiazac z aktualnym partnerem. "bardziej doswiadczona" to moze byc samotna matka lub tirowa...jednak zakladam ze wiekszosc, jesli nei wszyscy fceci na tym forum sa mlodymi ludzmi.. ja osobiscie nie czul bym sie najlepiej jesli moja dziewczyna mialaby kogos przedemna a juz okropnie jesli bylo by ich wiecej.... nie widzialbym przyszlosci przed nami

04.10.2009, 12:15
Dwóch panów się wypowiedziało ,więc ja też wyrażę swoje zdanie na ten temat.
Poznałam chłopaka mając 16 lat i gdy doszło do zbliżenia miałam za tydzień skończyć 18. Byłam bardzo zakochana i myślałam, że to już do końca życia z nim będę ,ale po kilku tygodniach złapałam go z inną w łóżku. Jeśli zrobił to raz to nie miałam żadnych gwarancji że nie zrobi tego ponownie.Więc jaki miałam wybór zostać i być zdradzana ,czy być gorszego gatunku kobietą według was .
Poznałam chłopaka mając 16 lat i gdy doszło do zbliżenia miałam za tydzień skończyć 18. Byłam bardzo zakochana i myślałam, że to już do końca życia z nim będę ,ale po kilku tygodniach złapałam go z inną w łóżku. Jeśli zrobił to raz to nie miałam żadnych gwarancji że nie zrobi tego ponownie.Więc jaki miałam wybór zostać i być zdradzana ,czy być gorszego gatunku kobietą według was .
05.10.2009, 02:53
2 lata wytrzymaliscie bez sexu ? gratuluje
) chyba ze to taka hipoteza. wobor mialas tylko jeden napluc mu w mor** i jeszcze przywalic z piachy w pysk ;p
) chyba ze to taka hipoteza. wobor mialas tylko jeden napluc mu w mor** i jeszcze przywalic z piachy w pysk ;p06.10.2009, 01:43
(05.10.2009 02:53 )God napisał(a): [ -> ]2 lata wytrzymaliscie bez sexu ? gratuluje) chyba ze to taka hipoteza. wobor mialas tylko jeden napluc mu w morde i jeszcze przywalic z piachy w pysk ;p
A według ciebie to miałam to zrobić po tygodniu jako16 latka czy po miesiącu ?? Każdy sądzi według siebie, ja szanuje własne ciało i chciałam być pewna swoich uczuć. Nie wiem czy wiesz, ale jako osoba niepełnoletnia gdybym zaszła w ciążę, to by mu prokurator groził.
07.10.2009, 00:59
niechce krytykowac twojego postepowania ale chyba za bardzo sie do niego przywiazalas rzez te 2 lata jesli on cie zdradzil po kilku tygodniach od waszego 1szego stosunku.
"Jeśli zrobił to raz to nie miałam żadnych gwarancji że nie zrobi tego ponownie.Więc jaki miałam wybór zostać i być zdradzana ,czy być gorszego gatunku kobietą według was ."
chodzilo mi bardziej o ta czesc.
na przyszlosc dbaj o siebie, badz egoistka. w takich sprawach niema zartow jesli nie jestes pewna partnera.. musze z przykroscia stwierdzic ze dziewczyny nie potrafia oceniac facetow chodzby niewiem ile z nimi przebywali. widze to w swoim otoczeniu..facet potrafi sie zachowadz skrajnie egoistycznie bezmyslnie... ale kobieta nie jest niewinna
"Jeśli zrobił to raz to nie miałam żadnych gwarancji że nie zrobi tego ponownie.Więc jaki miałam wybór zostać i być zdradzana ,czy być gorszego gatunku kobietą według was ."
chodzilo mi bardziej o ta czesc.
na przyszlosc dbaj o siebie, badz egoistka. w takich sprawach niema zartow jesli nie jestes pewna partnera.. musze z przykroscia stwierdzic ze dziewczyny nie potrafia oceniac facetow chodzby niewiem ile z nimi przebywali. widze to w swoim otoczeniu..facet potrafi sie zachowadz skrajnie egoistycznie bezmyslnie... ale kobieta nie jest niewinna

12.10.2009, 21:14
Oczywiście, wolałbym aby była dziewicą, ale tak jak ewik pisała, nigdy nic nie wiadomo, ktoś mógłby być bardzo mocno zakochany, a tutaj nagle coś takiego. Więc jestem "tolerancyjny" jeśli mogę to tak nazwać.
25.03.2010, 23:24
A dla mnie to jest takie głupie, spotkałam się już z tym nieraz, że kobieta to powinna to zrobić już z tym jednym jedynym a facet może mieć wiele dziewczyn...
ja straciłam dziewictwo z moim obecnym już mężem, ale my to para od ósmej klasy podstawówki
ja straciłam dziewictwo z moim obecnym już mężem, ale my to para od ósmej klasy podstawówki

30.03.2010, 00:47
pewno żebym chciał żeby był dziewicą ,ale taką dziewczynę spotkasz w przedszkolu czyli jestem za doświadczoną
Stron: 1 2