Biała suknia, szykowny garnitur, wymarzony bukiet, limuzyna, ceremonia, wesele......
Jak wyobrażacie sobie ten wyjątkowy dzień w życiu?
Zastanawiam się czy brać ślub Kościelny. W sumie księża chcą tylko "drobną opłatę, oczywiście nie obowiązkową", a wszyscy dobrze wiemy, że jak nie dasz kasiorki to się duchowny obraca tyłem i jeszcze oburza. Gadanie o legalizacji związku przed Bogiem jest bzdurą, bo Bóg jak widzi dwóch kochających się ludzi to nie potrzebuje jakiś głupich rytuałów. Wiadomo jednak, że rodzina itp. itd.
Tak czy siak ten dzień będzie dniem szczęśliwym. Mam nadzieje, że nie będzie pokazówką dla znajomych i familiady. Że nie stanie się coś złego. Że wujek nie da nikomu po mordzie. Ogólnie żeby spokojnie było

ten "wyjatkowy" dzien wyobrazam sobei jak kazdy inny dizen z ta kochana osoba bo przeciez kazdy dzien z ta osoba jest wyjatkowy

biore pod uwage tylko slub cywilny wiec niezbyt wystawnie .. ale to w sumei niepotrzebne moim zdaniem
Ja również preferuję skromną uroczystość.
To ma być dzień nowożeńców, a nie pokazowy dzień dla rodziny.
Dzień ślubu był wyjątkowy

niedługo będą dwa lata po

czas mija bardzo szybko, a pomimo upływu czasu ja nadal pamiętam każdy szczegół z tego dnia..wspaniałe uczucie, gdy można mówić do swojej drugiej połówki :"mężu"...

Każda dziewczyna marzy o cudownym ślubie, który zapamięta na całe życie

ale panowie rzadko maja podobne zdanie na ten temat

oni wolą mieć to po prostu jak najszybciej z głowy