Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Dalszy rozwój forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jako, że forum ostatnio trochę podupada, pora na małe zmiany. Już pracujemy nad nowym wyglądem forum (nowy design - nowa jakość). Nowy design będzie w ciemnych kolorach, tak jak na samym początku istnienia forum. W związku z czym jak ktoś ma pomysł na nowe logo forum to proszę się nie krępować i je podsyłać. Może zrobimy minikonkurs na najlepsze nowe logo.

Na chwilę obecną przydałaby się nam zmiana w kręgu moderatorów. Z tego co widzę niektórzy nie są aktywni, więc bez sensu by byli moderatorami. Wobec czego jeżeli ktoś jest chętny, by zostać moderatorem, to zapraszam do zgłaszania się do mnie w tej sprawie.

Czekam również na wszelkie propozycje odnośnie forum Smile
WYdawało się że ostatnimi czasy ludzi troche nowych zaczęło napływać jakby więcej Tongue
Co do designu forum. Kiedyś byłem modem na pewnym forum ogólnotemetycznym i tam cały motyw był jakby z lekko błękitnego szkła a każdy nowy temat pisany niczym na szybie. Sprawiało to bardzo dobre i ciekawe wrażenie, forum sie rozrosło, po zmianie motywu (problemy z językiem), forum upadło na wieki Big Grin
CO do samego loga trzeba sie zastanowić
BTW: emoty można by też zmienić Tongue
Poubadało może dlatego że wakacje były Tongue a jak wiadomo wakacje to najgorszy okres dla ludzi którzy prowadzą swoje strony,wiadomo że wtedy jest najmniejszy ruch generowany Tongue
Moim zdaniem forum ogólnotematyczne powinno być lekkie w odbiorze. Ciemne layouty są dobre dla designerskich witryn i projektów, gdzie grafika jest ważniejsza os tekstu. Ja bym wrzucił tu jakiś kremik, albo został przy ciepłym żółcieniu, ale każdy ma inne gusta.
Kto będzie wolał jasne tło to przecież tamto zostanie do wyboru Big Grin
Fakt, zapomniałem Blush
gkeb wszystko ok ładnie nowy motyw nawet ładny. Nie chce marudzić Tongue ale czy dało by sie zrobić go lekko przeźroczystym? Nowe systemy operacyjne dzieki temu przezentuja sie atrakcyjniej.
W jakim sensie przeźroczystym?
W sensie, połysk i lekka przeźroczystośc, Coś jak panel z prawej strony w W. vista. Ale to taki moje fantazje Tongue
No fantaziujesz Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie