Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Pes 2010 vs. Fifa 2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich graczy czy to pesa czy fify i zapraszam do dyskusji na temat która to w tym roku gra zasiądzie na tronie!

Ja, jako że gram na PC a konsoli nie mam, z jasnych powodów wybieram Pes'a Smile
I szczerze wątpię czy obecność konsoli u mnie w domu zmieniła by cokolwiek.
Polecam przeczytać porównanie Fifa 10 vs. PES 2010 napisane przez PabloZ.
Ja jako że nie mam konsoli siedzę w temacie PC a tam wiadomo, że EA robi ludzi w konia i ten sam produkt sprzedaje już od 2006 roku....
Pes choć nie bez wad, jest jak najbardziej grywalny a wręcz sam gameplay IMHO jest cudowny Smile
Za piłką jakoś specjalnie może nie przepadam,ale wolę grac w PES jakoś taki bardziej realny jest Tongue
Może nie posiada takiej licencji jak Fifa ale ma zdecydowanie lepszy game play Big Grin
No i problem licencji można zniweczyć przez patche Smile
PES lepszy, może EA się bardziej postara przy następnych częściach swojej FIFY jak większość fanów przejdzie na PES
(11.10.2009 10:18 )arenbi napisał(a): [ -> ]No i problem licencji można zniweczyć przez patche Smile
Poco jakieś patche Tongue
Przecież jest edytor Big Grin
no tak, ale po co tracić czas w edytorze Tongue
Szybki patch i po sprawie Smile
Jeśli jesteś fanem piłki to będzie sama przyjemność sobie samemu pozmieniaćTongue
Jestem fanem ale jaka to przyjemność oglądać statystyki i je samemu (niekoniecznie dobrze) zmieniać ?

Niech tym się profesjonaliści zajmą Wink

Ja wolę czysty gameplay Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie