Czy Twoim zdaniem jest możliwe, zakochanie się przez internet.

To zależy jak będziemy to rozpatrywać...........
Zakochanie się przez internet uważam, że nie

Samo zapoznanie się a później kontynuacja znajomości w realu i wówczas zakochanie się w tym człowieku to tak

Cóż, internet to takie fajna narzędzie, że pozostajemy anonimowi. Niestety większość internautów boi się spotkania w rzeczywistości więc potrafią jedynie utrzymać znajomość przez fora/komunikatory. Powtarzam znajomość. Bo nie mam pojęcia jak można zakochać się przez przeglądarkę.
Zakochanie sie przez internet w/g mnie jest niemozliwe,ale poznanie kogos przez internet,a pozniej kontynuowanie tej znajomosci na dluzsza mete jest mozliwe.

Uważam że to jest możliwe chociaż sama tego nie doświadczyłam, ale myślę że jest możliwe.

Wg mnie jest to możliwe. Dwie zagubione dusze szukają kontaktu, zainteresowania etc. w sieci... Potem poświęcają sobie więcej czasu, niż inni realni znajomi dla nich... Potem są telefony, smsy, gadanie na skypie... mija kilka miesięcy, czasami lat i boom. Ja właśnie w taki banalny sposób się zakochałam, a w realu dogadaliśmy się praktycznie po 3 godzinach... Było świetnie, a teraz się wszystko rozdupczyło i jestem sama.

Eeee no co wy internet to nie real a dotkniecie kogoś ręką to nie to samo co klikniecie myszko , jak dla mnie dwa rożne światy ( co innego znajomi ) ale żeby od razu miłość nie dajmy sie zwariować hmmm chyba ze jestem z innej epoki