Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Fallout 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zdania są podzielone. Dla jednych starych wyjadaczy to zupełnie inna gra i totalna szmira. Inni natomiast uważają, że to dobra kontynuacja i gra godna miana Fallouta. Osobiście nie grałem w dwie poprzednie części, ale muszę przyznać, że trójka wywarła na mnie spore wrażenie. Irytował tylko fakt "sunięcia" naszej postaci zamiast normalnego chodu w widoku trzecie osoby oraz zerowa mimika twarzy NPC. Coś strasznego. Mimo wszystko grę przeszedłem aż trzy razy i mam ochotę na czwarty lecz z powodów technicznych jest to niemożliwe. Jeśli ktoś lubi cyferki to grze wystawiłbym 8,5/10.
Ja jako miłośnik poprzednich Fallout'ów nie mam żadnych zastrzeżeń co do Fallout'a 3.
Świat jest ogromny,dużo możliwości,za każdym kolejnym przejściem odkrywamy coś nowego ... no i co najważniejsze nie nudzi tak szybko jak poprzednie dzieło Bethesty "The Elder Scrolls: Morrowind i Oblivion"
Jedynie czego mi brakuje to jakiegoś środka transportu Big Grin
Fallout 3 to jest jedna z tych gier, którą kupiłem bardziej "w ciemno". Nie czytałem żadnych recenzji, ot kilka trailerów. Był to bardzo dobry zakup, jako gra RPG jest świetna, jako kontynuacja Fallouta- godna.
Wiem, że post pod postem, ale chciałem, żeby się wyświetliło, że ktoś coś nowego napisał Tongue
Wie ktoś może, czy i gdzie można zdobyć DLC do F3 w wersji na PC? Bo strasznie chcę do tej gry wrócić, a brakuje mi jakoś motywacji Smile
ja wiem Tongue
ale tylko warez Tongue
Han27 nie pochwaliłeś się jeszcze tutaj, że napisałeś świetną recenzję tej gry Smile Naprawiam ten błąd Big Grin
Zapraszam na recenzje Fallout 3
Przekierowanie