Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Miłość ,a duża różnica wieku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jaka jest według was dopuszczalna różnica wieku, żeby mogła dwoje ludzi połączyć miłość.A jaka według Was jest różnica, żeby uznać to za nie normalne w związku dwojga ludzi.
Ja nie widzę w tym nic dziwnego,skoro się kochają i wiek nie stoi na przeszkodzie to czemu by nie Big Grin
Społeczeństwo jest jeszcze w dużej mierze mało tolerancyjne dla takich zróżnicowanych wiekowo związków.Moim zdaniem serce nie sługa,a krew nie woda więc jeśli miedzy dwojgiem w różnym wieku coś zaiskrzy to niech się kochają.
(27.09.2009 23:29 )virus napisał(a): [ -> ]Ja nie widzę w tym nic dziwnego,skoro się kochają i wiek nie stoi na przeszkodzie to czemu by nie Big Grin
popieram w 100% ;D
w moich oczach o wiele starsi partnerzy zwykle wykorzystuja o wieeele mlodsze partnerki... zakompleksione dranie Wink mam na mysli juz totalne przegiecia co jak wiadomo sie zdarza... 15 latka z ~30 letnim capem. ofc od kazdej reguly sa wyjatki. ale roznica wieku pare lat jest normalna. Smutne jest to ze teraz mlode dziewczyny (~14 lat) szukaja wrazen, jak najszybciej chca dorosnac... a faceci jak to faceci mloda, szczupla, wysoka ze slodka buzia ci taka szprycha 15 lat podejdzie usmiechnie no i wiadomo...
Mi to bez różnicy. Niech sobie żyją jak chcą.
Niestety nie wsyzscy są tak wyrozumiali jak ludzie na tym forum Tongue bo niby komu to przeszkadza?
(01.10.2009 21:10 )asiunia96 napisał(a): [ -> ]
(27.09.2009 23:29 )virus napisał(a): [ -> ]Ja nie widzę w tym nic dziwnego,skoro się kochają i wiek nie stoi na przeszkodzie to czemu by nie Big Grin
popieram w 100% ;D

jeśli ludzie się kochają nic nie mam przeciwko ale jeżeli wykorzystują się dla pieniędzy.....
Jeśli się wykorzystują dla pieniędzy to nie nazwał bym tego miłością tylko Głupotą Big Grin
@up ta buźka mnie troche wystraszyła bo dla mnie to jest straszne... Wieże, że też tak myślicie Wink
Stron: 1 2 3
Przekierowanie