Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Za dużo działów?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie macie wrazenia, ze na forum jest troche za wiele dzialow (i pod-dzialow)? Podzial jest wprawdzie calkiem logiczny, ale jednoczesnie taka duza ilosc kategorii wprowadza troche niepotrzebny klopot przy poszukiwaniu watkow, a niektore poddzialy sa kompletnie niepotrzebne (np. podzial na gatunki w dyskusjach o grach).
daelian to zależy
ja się odnajduję bez problemu w tym wszystkim Tongue
Każdy będzie mieć swoje zdanie. Tak to już jest. Jedni będą woleli kilka działów inni wolą większą kategoryzację. Co zrobić? Przy małej ilości treści lepiej sprawdza się rozwiązanie z małą ilością działów, ponieważ szybciej się zapełniają. Możliwe że troche się zapędziliśmy przy konstruowaniu struktury, ale mam nadzieję, że w miarę zapełnimy to sensowną treścią. Z czasem będzie wiadomo czy takie rozwiązanie się sprawdziło. Modernizacje działów można zrealizować w każdym momencie. Jeżeli się okaże że za 3-6 miesięcy jakieś działy będą puste to je się usunie, może niektóre połączy. Zobaczmy jak to będzie.
To w końcu forum ogólnotematyczne. Działów ma być dużo, bo jest to tak jakby forum "o wszystkim". Jak dla mnie, teraz jest w porządku.
Musi być dużo działów, żeby nie dublować tematów ,jak będzie mało to nikomu się nie będzie chciało szukać czy dany temat był czy nie .
Pabloz - hmmm, ok, niby tak. Ale z drugiej strony czy jest sens rozdzielania działów o zdrowiu kobiety i mężczyzny? Albo ciąży od zdrowia? To wszystko by mogło być razem w lifestyle'u... W tym co pisze daelian jest trochę racji, bo forum na początku przytłacza.
Moim zdaniem źle,że przepisy są jako oddzielne poddziały, tzn. chodzi mi o to, że np. lepiej byłoby gdyby poddziałem był temat: ciasta i tam już zamieszczane wszystkie przepisy na wszelakie ciasta niż tak jak jest teraz, że każde ciasto jest osobnym poddziałem
Hmm, czyli chodzi Ci o połączenie tematów pod tytułami typu "ciasta", "potrawy mięsne"?
no dokładnie bo jak wczoraj przeglądałam wątki to powiem szczerze, że było to męczące...a po drugie jak jest poddział ciasto cynamonowe to potem tam już raczej nikt nic nie napiszę, no chyba, że czy mu smakowało czy nie a jakby był poddział ciasta to byłby tam przepis za przepisem
hmm nic w temacie nie zostało zrobione, a szkoda bo by było łatwiej korzystać z przepisów, a tak to one "giną".
Stron: 1 2 3
Przekierowanie