Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Podnieta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Co Was najbardziej podnieca w Waszych partnerach .
Na co zwracacie uwagę, patrząc na płeć przeciwną.Love
Hmm ... największą uwagę zwracam na poczucie humoru Big Grin,musi być zabawna i wesoła Smile
A co mnie podnieca ... aktualnie nic Tongue,jestem wolny Big Grin
No i żeby nie było musi też być ładna i zgrabna Big Grin
Ładna i zgrabna to tak Big Grin.
Hmm... Nogi, to jest to no i oczywiście coraz wyżej, wyżej, aż do twarzy Wink
mnie aktualnie nic tancereczka prysła i teraz tańczą mi dziewczyny na monitorze Smile
Oczka , usta , ramiona , dłonie i oczywiście głos, oraz co ma do powiedzenia Happy czyli jednym słowemLove całokształt Love
Ja już nie mam partnera, ale kręciły mnie jego zielone oczy. A teraz mnie kręcą faceci - humaniści lub przejawiający zainteresowania informatyką. Big Grin Wysocy, kolor oczu nieistotny, wiek między 22-28 Big Grin Jak jakiś tu jest to niech się odezwie, haha Big Grin
Eeeee to ja sie nie lapie wiek nie ten zwrost nie ten oczka mam ladne tak uważam ale jestem facetem Happy

A poważnie kiedyś było zauroczenie potem w pewnym sensie zastój a teraz jest fascynacja ( druga młodość ) ale wy jesteście dopiero przed tym , jeśli znajdziecie druga polówkę i doczekacie tego aby sie przekonać która będzie wiedziała czego pragniecie (tego wam życzę ) .
Bo partnerów można mieć wielu ale czy Cie będą rozumieć (nie mylić z kochaniem bo to zazwyczaj chwilowe ). A z osoba z którą porozumiewasz sie gestami zasługuję ma osoby kofaną w 100% .ale to juz wyższa szkola jazdy powodzenia

wirtualnakofeina

@aloes ma całkowitą rację. Wiele osób myli zauroczenia z miłością. Hmm tylko czym właściwie jest miłość? Jak dla mnie to "pakiet" wielu uczuć- szacunek, zaufanie, zrozumienie...możnaby było tak wymieniać.
Wracając do pytania- mnie najbardziej kręci intelekt (poważnie), bez tego facet jest tylko okazem, którego można odstawić do kącika i oglądać od czasu do czasu. Nie lubię mężczyzn, którzy myślą że mogą mieć każdą. Do tego ich puste teksty na podryw rodem z "Bravo"- żenada. Takim daje się kosza z ogromną satysfakcją Big Grin
A mnie teraz podnieca głos pewnego mężczyzny, tym razem piwne oczy i osobowość. Smile I sposób w jaki do mnie mówi. Smile
Hehe Vampi Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie