28.09.2009, 00:08
Stron: 1 2
28.09.2009, 00:11
Hmm ... największą uwagę zwracam na poczucie humoru
,musi być zabawna i wesoła 
A co mnie podnieca ... aktualnie nic
,jestem wolny 
No i żeby nie było musi też być ładna i zgrabna
,musi być zabawna i wesoła 
A co mnie podnieca ... aktualnie nic
,jestem wolny 
No i żeby nie było musi też być ładna i zgrabna

28.10.2009, 22:07
Ładna i zgrabna to tak
.
Hmm... Nogi, to jest to no i oczywiście coraz wyżej, wyżej, aż do twarzy
.Hmm... Nogi, to jest to no i oczywiście coraz wyżej, wyżej, aż do twarzy

28.10.2009, 22:14
mnie aktualnie nic tancereczka prysła i teraz tańczą mi dziewczyny na monitorze 

24.11.2009, 13:41
Oczka , usta , ramiona , dłonie i oczywiście głos, oraz co ma do powiedzenia
czyli jednym słowem
całokształt 
czyli jednym słowem
całokształt 
24.11.2009, 16:02
Ja już nie mam partnera, ale kręciły mnie jego zielone oczy. A teraz mnie kręcą faceci - humaniści lub przejawiający zainteresowania informatyką.
Wysocy, kolor oczu nieistotny, wiek między 22-28
Jak jakiś tu jest to niech się odezwie, haha 
Wysocy, kolor oczu nieistotny, wiek między 22-28
Jak jakiś tu jest to niech się odezwie, haha 
02.12.2009, 13:47
Eeeee to ja sie nie lapie wiek nie ten zwrost nie ten oczka mam ladne tak uważam ale jestem facetem 
A poważnie kiedyś było zauroczenie potem w pewnym sensie zastój a teraz jest fascynacja ( druga młodość ) ale wy jesteście dopiero przed tym , jeśli znajdziecie druga polówkę i doczekacie tego aby sie przekonać która będzie wiedziała czego pragniecie (tego wam życzę ) .
Bo partnerów można mieć wielu ale czy Cie będą rozumieć (nie mylić z kochaniem bo to zazwyczaj chwilowe ). A z osoba z którą porozumiewasz sie gestami zasługuję ma osoby kofaną w 100% .ale to juz wyższa szkola jazdy powodzenia

A poważnie kiedyś było zauroczenie potem w pewnym sensie zastój a teraz jest fascynacja ( druga młodość ) ale wy jesteście dopiero przed tym , jeśli znajdziecie druga polówkę i doczekacie tego aby sie przekonać która będzie wiedziała czego pragniecie (tego wam życzę ) .
Bo partnerów można mieć wielu ale czy Cie będą rozumieć (nie mylić z kochaniem bo to zazwyczaj chwilowe ). A z osoba z którą porozumiewasz sie gestami zasługuję ma osoby kofaną w 100% .ale to juz wyższa szkola jazdy powodzenia
wirtualnakofeina
15.12.2009, 15:36
@aloes ma całkowitą rację. Wiele osób myli zauroczenia z miłością. Hmm tylko czym właściwie jest miłość? Jak dla mnie to "pakiet" wielu uczuć- szacunek, zaufanie, zrozumienie...możnaby było tak wymieniać.
Wracając do pytania- mnie najbardziej kręci intelekt (poważnie), bez tego facet jest tylko okazem, którego można odstawić do kącika i oglądać od czasu do czasu. Nie lubię mężczyzn, którzy myślą że mogą mieć każdą. Do tego ich puste teksty na podryw rodem z "Bravo"- żenada. Takim daje się kosza z ogromną satysfakcją
Wracając do pytania- mnie najbardziej kręci intelekt (poważnie), bez tego facet jest tylko okazem, którego można odstawić do kącika i oglądać od czasu do czasu. Nie lubię mężczyzn, którzy myślą że mogą mieć każdą. Do tego ich puste teksty na podryw rodem z "Bravo"- żenada. Takim daje się kosza z ogromną satysfakcją

15.12.2009, 19:40
A mnie teraz podnieca głos pewnego mężczyzny, tym razem piwne oczy i osobowość.
I sposób w jaki do mnie mówi. 
I sposób w jaki do mnie mówi. 
15.12.2009, 20:02
Hehe Vampi 

Stron: 1 2