25.10.2009, 15:21
Bardzo zabawnie rozpoczęła się moja przygoda z Gothiciem i gatunkiem RPG. W pierwszą część zagrałem dopiero, gdy pojawiła się na płycie w czasopiśmie
Gra niesamowicie mnie wciągnęła i sprawiła, że kolejne części kupiłem nie czekając, aż pojawią się w piśmie. Jedyną wadą w Gothic'u było złe zoptymalizowanie kodu gry, co sprawiało, że działy się na ekranie dziwne rzeczy.
Czwartą część serii (Arcania) wyda zupełnie inne, mniej znane studio. Do tej pory wiemy tyle, że zagramy inną postacią, a świat nie będzie całkowicie otwarty. Wygląda mi to na zupełnie inną grę, a jednak. Co sądzicie o Gothicach wydanych dotychczas, i o tym nowym? Ja co do tego nowego mam mieszane uczucia...
Gra niesamowicie mnie wciągnęła i sprawiła, że kolejne części kupiłem nie czekając, aż pojawią się w piśmie. Jedyną wadą w Gothic'u było złe zoptymalizowanie kodu gry, co sprawiało, że działy się na ekranie dziwne rzeczy.Czwartą część serii (Arcania) wyda zupełnie inne, mniej znane studio. Do tej pory wiemy tyle, że zagramy inną postacią, a świat nie będzie całkowicie otwarty. Wygląda mi to na zupełnie inną grę, a jednak. Co sądzicie o Gothicach wydanych dotychczas, i o tym nowym? Ja co do tego nowego mam mieszane uczucia...