Forum Ogólnotematyczne

Pełna wersja: Wiedźmin 2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Trailer Wiedźmin 2
He...jestem ciekaw bardzo co z tego wyjdzie,jedynka była rewelka,a dwójka ma szanse dorównać jedynce Big Grin.
Tylko jedno mnie ciekawi,parę dni temu wyczytałem że prace zostały wstrzymane nad Wiedźminem 2.
Ja mam nadzieje, że tym razem wyjdzie na konsole bo przez to, że jedynki nie było w grę nie zagrałem Sad
Nie, jeżeli RED'zi zdecydują się na tak drastyczny krok, jakim jest wstrzymanie prac nad Wiedźminem 2, to ja się poddaję i nic więcej od nich nie kupię.
(28.09.2009 21:07 )PabloZ napisał(a): [ -> ]Nie, jeżeli RED'zi zdecydują się na tak drastyczny krok, jakim jest wstrzymanie prac nad Wiedźminem 2, to ja się poddaję i nic więcej od nich nie kupię.

Możliwe, że nieudana współpraca z francuskim studiem nad "Powrotem Białego Wilka" zbyt nadwyrężyła budżet i nie ma pieniędzy na następny projekt bo sponsorzy rozłożyli ręce. Nie zapominajmy również o kryzysie. A tak zapomniałem... przecież kryzysu nie ma, nie?
Po filmiku, który wyciekł z sieci (być może CDP tego chciał, ale nie zagłębiajmy się w to) zapowiedź to jedynie kwestia czasu.

I stąd kilka pytań ode mnie:
Czego spodziewacie się po kolejnej części przygód Białowłosego?
Co chcielibyście, aby znalazło się w grze?
Jak myślicie, kiedy premiera?
Ja powiem tak ... chcę dalszej przygody Wiedźmina
Nic nie czeba zmieniać,grafika w jedynce jest ładna i do tej pory cieszy oko Big Grin,system walki jest przyjemny i przyjazny Tongue
Jedynie czego bym chciał to żeby świat gry był bardziej otwarty Big Grin
A co do premiery to obstawiam na 2-3 kwartał 2010 Big Grin
Premiera odbędzie się na jesieni 2010 jak dla mnie. Oczekuję, hmm, sam nie wiem czego. Nie grałem w pierwszą część więc oczekuje dobrego erpega przy którym miło spędzę czas.
Ja (chyba tak jak wszyscy) premiery spodziewam się w 2010. I będzie to prawdopodobnie październik, tak żeby było równo 3 lata od premiery jedynki Tongue
Spodziewam się tego wszystkiego, co było w najlepsze w jedynce, usprawnione o bardziej żyjący świat i zaawansowaną fizykę.
Aha, i mniej dialogów z książki, więcej kreatywności RED'zi Smile
CDP połączyło się z Optimusem i weszło na giełdę, to chyba zwiastuje bardzo dobrze w czasie tworzenia Wiedźmina 2 Smile Pomoże to uniknąć sytuacji z Powrotem Białego Wilka, który już zapewne nie powróci. Wprost nie mogę się doczekać dwójki i podczas jej debiutu nie popełnię błędu, który popełniłem wcześniej. Kupuję w dzień premiery Big Grin
Mam nadzieje że te połączenie nie wpłynie źle nad grą.Teraz czeba czekać na rozwój sytuacji i uzbroić się w cierpliwość,która na pewno się przyda Big Grin
A co do Białego Wilka to jeszcze nie jest powiedziane że się nie ukaże Tongue,no chyba że coś przeoczyłem Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie