|
Forumowy konkurs - Wersja do druku +- Forum Ogólnotematyczne (http://www.razzle.pl) +-- Dział: Ogólnie o Razzle (/forum-1.html) +--- Dział: Informacje o forum (/forum-2.html) +--- Wątek: Forumowy konkurs (/thread-1258.html) |
Forumowy konkurs - gkeb - 12.12.2009 19:45 Regulamin konkursu: 1. Konkurs organizowany jest przez administrację forum wielotematycznego Razzle. 2. Uczestnikiem konkursu może być każdy zarejestrowany użytkownik, który jest aktywny (nie posiada bana). 3. Konkurs polega na promowaniu forum i zyskaniu nowych, aktywnych użytkowników dla forum. Jako aktywnego użytkownika zaliczamy takiego, który się zarejestruje, potwierdzi rejestrację i napisze minimum 3 sensowne posty na forum. Posty typu "jak wyżej", "popieram" czyli ogólnie nic nie wnoszące będą usuwane przez moderatorów i nie będą się liczyć. 4. Nagrodami w konkursie są: Za pierwsze miejsce konto Rapidshare Premium aktywne przez 3 miesiące Za drugie i trzecie miejsce konto Rapidshare Premium aktywne przez 1 miesiąc 5. Polecać forum należy poprzez odpowiednio spreparowany link - http://www.razzle.pl/?referrer=ID_użytkownika gdzie zamieniamy 'ID_użytkownika' na własne ID. 6. Własne ID poznamy po najechaniu na login i odczytaniu z dolnego paska przeglądarki adresu, zawarty tam numer określa właśnie nasze ID. Można też kliknąć w nasz login (w SB, poście lub na dole forum w miejscu gdzie pokazuje kto jest on-line) a następnie odczytując nasz numer z adresu URL w przeglądarce. 7. Taki link możemy wstawić sobie w podpis na gg, w stopce na innych forach, blogach, zakładać specjalnie na ten cel przygotowane strony (np. blogi na darmowych platformach) pomysłów może być naprawdę wiele. Dobrym rozwiązaniem jest wstawienie odpowiedniego anachortextu w linku (anachor - słowo, fraza która jest klikalna w linku), taką frazą może być np.: "Konkurs - rozdajemy konta rapidshare". 8. Wygrywają osoby które będą posiadać największą ilość nowych poleconych osób. Obecny stan userów zostanie spisany w przeddzień startu konkursu. Konkurs startuje 21.12.2009 i trwa do 23.01.2010 do godziny 12:00 Każda osoba biorąca udział w konkursie MUSI zgłosić swoją chęć uczestniczenia w tym wątku. RE: Forumowy konkurs - xxxlhxxx - 12.12.2009 22:14 Ja chcę wziąć udział RE: Forumowy konkurs - gkeb - 13.12.2009 22:38 Tylko jedna osoba bierze udział w konkursie? Nie ma chętnych? RE: Forumowy konkurs - PabloZ - 14.12.2009 19:08 No dobra, po głębszym zastanowieniu postanowiłem wystartować. RE: Forumowy konkurs - hexene - 14.12.2009 20:42 Pomysł wydaje się ciekawy. Do konkursu jeszcze tydzień to chyba uda mi sie postawic sprytnie parę blogów A odpowiedni link wyląduje później
RE: Forumowy konkurs - Lazi11 - 16.12.2009 15:15 Konkurs dla leniwych ![]() Jak dowiedziałem sie o twoim forum gkeb to rozdawałem linki po kumplach i znajomych dla dobra forum, a nie poto zeby "zarbić" coś na tym ![]() Jednakże nie wileu z nich wyraziło zgodę na przyłączenie się do tutejszej społecznośći. Konto premium, fakt przydało by sie ale nie zwerbuje juz nikogo więcej chyba :/ Życzę powodzenia uczestnikom konkursu. btw: Cała recenzja którą napisałem o ustroju totalitarnym gdzieś mi przepadła
RE: Forumowy konkurs - antosdaniel - 16.12.2009 19:48 Chętnie wezmę udział, aczkolwiek również mam problem żeby kogoś namówić :/ RE: Forumowy konkurs - gkeb - 16.12.2009 23:17 To na razie w konkursie biorą udział: xxxlhxxx PabloZ hexene antosdaniel Troche mało. Może nowi userzy się przyłączą? RE: Forumowy konkurs - gkeb - 20.12.2009 16:28 No to zabawa już niedługo się zacznie. Ciekawe jak to się rozwinie
RE: Forumowy konkurs - nika - 20.12.2009 22:29 no to jutro startuje konkurs:DCiekawe kto wygra
RE: Forumowy konkurs - gkeb - 21.01.2010 19:11 Jutro koniec konkursu i chyba nie ma żadnych efektów więc pewnie nikt nie wygra. Trochę szkoda. Może nagroda nie za bardzo. RE: Forumowy konkurs - nika - 21.01.2010 20:55 A jamyslam,ze konkurs juz sie skonczyl i jest juz zwyciezca
RE: Forumowy konkurs - gkeb - 21.01.2010 22:26 No jak widać nie. Szkoda. RE: Forumowy konkurs - PabloZ - 31.01.2010 23:25 Witam po długiej przerwie i najmocniej przepraszam, że nie udało mi się sprowadzić nowych użytkowników. Moim usprawiedliwieniem może być fakt, iż miałem przeprowadzkę oraz zmianę dostawcy internetu, co niemiłosiernie się wydłużało i ciągnęło się przez miesiąc. No nic, tym razem postaram się reklamować forum mocniej, już poza konkursem. RE: Forumowy konkurs - gkeb - 01.02.2010 21:54 PabloZ nie musisz się usprawiedliwiać. Wszystko wiem. Siła wyższa. Nowi userzy z czasem przybędą. Jak paru zachęcisz to sprawisz obecnym wielką radość. Wpłynie to niewątpliwie na ilość nowych, ciekawych wątków oraz odświeżenie starych. RE: Forumowy konkurs - wesoły-kostek - 03.02.2010 17:34 No ja za późno dowiedziałem się o tym forum by uczestniczyć w konkursie. |