Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Fryzury dla panny młodej
Autor Wiadomość
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
Fryzury dla panny młodej
Która wam się najbardziej podoba?
Jaką byście chciały mieć?
[Obrazek: 166i0eg.jpg]
[Obrazek: 54j9ra.jpg]
[Obrazek: 20h9bvl.jpg]
[Obrazek: 33ubudc.jpg]
[Obrazek: 2a794y1.jpg]
[Obrazek: 2qd4gph.jpg]
[Obrazek: 5lqwjn.jpg]
[Obrazek: 20q1ggp.jpg]
[Obrazek: 1oal5i.jpg]
[Obrazek: 30ct9n5.jpg]

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
19.11.2009 09:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mexxy89 Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
RE: Fryzury dla panny młodej
Ta pierwsza fryzurka jest naprawdę elegancka, ciekawe tylko czy się utrzyma przez całe weselicho ?
Może napiszę o mojej - Ja przedłużam włosy od trzech lat bez dnia przerwy i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w strukturze moich włosów . Na początku nosiłam syntetyki ale teraz wole naturalne. Odbywa się to tak, ze najpierw dobiera metodę odpowiednią do włosków. Przy moich akurat było to metoda laserowa, tzn z takim aparatem Laser Extend. Dziewczyny, powiem wam że ma ona dużo plusów – bo po pierwsze jest bardzo trwała, nosi się do 4 miesięcy włosy bez odwiedzania fryzjerki ponownie, poza tym antyalergiczna, więc też się nie macie co obawiać problemów ze strony skóry. No i te całe „łączenia” są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało. No i cena jest też super, bo po przeliczeniu na 4 miesiące to wychodzi standardowy koszt na fryzjera! Więc gorąco polecam.
Na weselu wszyscy byli zachwyceni moimi dłuuugimi włosami, a nikt nie poznał, że są nie moje Big Grin
W ogóle polecam to sobie poczytaj Beauty for you Tongue Tam są rozpisane metody i wszystko wyjaśnione Smile
03.07.2011 16:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Szukaj

Nasi sponsorzy

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości