ewik
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
|
|
| 19.11.2009 09:21 |
|
mexxy89
Nowicjusz
Liczba postów: 4
Reputacja: 0
|
RE: Fryzury dla panny młodej
Ta pierwsza fryzurka jest naprawdę elegancka, ciekawe tylko czy się utrzyma przez całe weselicho ?
Może napiszę o mojej - Ja przedłużam włosy od trzech lat bez dnia przerwy i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w strukturze moich włosów . Na początku nosiłam syntetyki ale teraz wole naturalne. Odbywa się to tak, ze najpierw dobiera metodę odpowiednią do włosków. Przy moich akurat było to metoda laserowa, tzn z takim aparatem Laser Extend. Dziewczyny, powiem wam że ma ona dużo plusów – bo po pierwsze jest bardzo trwała, nosi się do 4 miesięcy włosy bez odwiedzania fryzjerki ponownie, poza tym antyalergiczna, więc też się nie macie co obawiać problemów ze strony skóry. No i te całe „łączenia” są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało. No i cena jest też super, bo po przeliczeniu na 4 miesiące to wychodzi standardowy koszt na fryzjera! Więc gorąco polecam.
Na weselu wszyscy byli zachwyceni moimi dłuuugimi włosami, a nikt nie poznał, że są nie moje 
W ogóle polecam to sobie poczytaj Beauty for you  Tam są rozpisane metody i wszystko wyjaśnione
|
|
| 03.07.2011 16:47 |
|