|
Do fryzjera
|
| Autor |
Wiadomość |
virus
Super Virus

Liczba postów: 1,188
Reputacja: 2
|
|
| 29.12.2009 17:29 |
|
azalia
Doświadczony

Liczba postów: 112
Reputacja: 1
|
RE: Do fryzjera
Wizyta u fryzjera może okazać się fantastyczna jak również fatalna.
Pamiętam jak poszukiwałam dobrego fryzjera koło siebie w okolicy - wówczas to było bardzo koszmarne doświadczenie - byłam załamana 
Miało to jednak dobre strony dzięki tej koszmarnej wizycie u fryzjera znalazłam fryzjerkę do której chodzę do dziś. Jestem bardzo z niej zadowolona. Na zmiany decyduję się tylko czasami.
Ostatnio zdecydowałam się na krótsze cięcie. Przez pierwsze dni było tak jakoś dziwnie teraz jestem bardzo zadowolona i myślę, że jeszcze parę centymetrów możnaby zgubić przy następnej wizycie.
Idzie wiosna czas na zmiany
|
|
| 21.02.2010 14:14 |
|
mexxy89
Nowicjusz
Liczba postów: 4
Reputacja: 0
|
! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz zajrzyj na Beauty for You, tam wszystko opisane a jakby coś to podpowiem
chociaż przyznam że ciężko było znaleźć dobrą fryzjerkę, wiadomo jak to jest w dzisiejszym świecie
|
|
| 03.07.2011 16:53 |
|
fioletowa
Początkujący

Liczba postów: 17
Reputacja: 0
|
pomóżcie mi prosze. chce iśc do fryzjera przedłużyć sobie włosy, ale jest kilka metod i nie wiem, którą wybrać: zgrzewanie silikonem, metodą obrączkową czy supełkową. czytałam o nich tutaj http://szampony.edu.pl/2011/10/21/przedluzanie-wlosow/ no ale nie wiem, co wybrać. któraś z Was przedłużała? może mi coś podpowiedzieć?
|
|
| 21.11.2011 19:47 |
|
|
|