panieneczka
Początkujący

Liczba postów: 92
Reputacja: 0
|
RE: Aerobik
Ja dwa razy w tygodniu chodzę na aerobik i naprawdę polecam ! Chciałabym chodzić częściej, ale niestety nie mam czasu  Przed aerobikiem nie wykonywałam żadnego sportu regularnie. Na początku nie było łatwo- pierwsze zajęcia odpokutowałam zakwasami, ale teraz uwielbiam chodzić na aerobik  Rozluźniam się na nim po ciężkim dniu.
|
|
| 24.02.2010 14:43 |
|
panieneczka
Początkujący

Liczba postów: 92
|
Ewik a jeśli można zapytać to czym się zajmujesz? Ja tak jak już pisałam chodzę dwa razy w tygodniu, choć ostatnio cały czas mi coś wypada i mi zajęcia umykają  a teraz znowu chora jestem...
|
|
| 25.03.2010 15:09 |
|
Emna
Nowicjusz
Liczba postów: 8
|
Ja też ćwiczę, choć ostatnio niergularnie. Kiedyś nawet prowadzilam zajęcia (mam dyplom instruktora  ). Bardzo lubię ćwiczenia siłowe ze sztangą (power pomp) i zajęcia na stepie. Ale generalnie każda forma ruchu jest dobra (basen bije na głowę wszystko!)
|
|
| 10.01.2011 14:43 |
|
MartaJ.
Nowicjusz
Liczba postów: 4
|
Aerobik jest świetny! jak poszłam pierwszy raz byłam przerażona (kolezanka mnie zaciągnęła siłą,ja się zapierałam nogami i rękami  ). Odstawałam od grupy i czułam się jak słoń. Ale po jakimś czasie mnie wciągnęło i zauwazylam nawet,ze poza poprawą kondycji lepiej się ruszam w tańcu, tj.jakoś rytmika mi się wyrobiła. Super sprawa zwłaszcza po ciąży.
|
|
| 04.04.2011 12:39 |
|