Mam te niesamowite szczęście prowdzić Neuroshimę. Gra na naszym forum będzie wyglądała tak, że wszytsko ma określony scenariusz. Tak więc wszytskie wasze działania będą zmierzać w pewnym kierunku.
Wiem, że nie wszyscy mieli szczęście zetknąć się z RPGami, bądź PBFami także Google stoi otworem - czas uzupełnić wiedzę.
Poszczególne etapy tworzenia postaci będą się się stopniowo pojawiały. Jeśli macie jakieś pytania bądź watpliwości, albo - co najgorsze - wyrzuty do mnie proszę to wszytsko zgłaszać tutaj. Oczywiście mój numer gg jest publicznie znany także piszcie śmiało.
Tematy: pierwszy etap tworzenia postaci, drugi etap tworzenia postaci itd. można by włożyć do jednego tematu i po prostu każdy w innym poście, bo jak patrze na ilość tego to chwyta mnie niechęć :O To moje skromne zdanie
PS. Po co zakazywać pisania w niektórych tematach jak mozna je zamknąć i przykleić (powiesić czy coś w tym rodzaju)?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2009 16:57 przez antosdaniel.)
29.12.2009 16:52
Han27
Uznany
Liczba postów: 310
Reputacja: 2
Jak Cię bierze niechęć nie musisz grać
A tak na serio. Według mnie i mojego doświadczenia tak jest łatwiej i przejrzyściej. Co do zakazu pisania w tematach: trenuję waszą wolę