Mam grzywkę i podoba mi się ona xD
Czy podobają mi się grzywki u innych?? hmmm... trudno stwierdzić
do niektórych grzywka pasuje, a do niektórych nie
Niektórzy w końcu lepiej wyglądają bez grzywki xD
18.01.2010 13:57
nika
Zawodowy
Liczba postów: 1,433
Reputacja: 1
ja tez mam grzywke,ktora mi sie podoba.Jesli chodzi o to czy podoba mi sie u innych z tym bywa roznie.Czasem grzywke nosza osoby,ktorym nie pasuje i to mi sie nie podoba.Jesli komus pasuje grzywka to jest ok)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2010 20:44 przez nika.)
ja mam grzywkę taką opadającą na bok, a zatem chwila modelowania i mogę jej nie mieć to wszystko zależy od tego jaki mam pomysł na siebie danego dnia. A co do grzywki u innych - jednemu pasuje, drugiemu nie, wszystko zależy od budowy twarzy itp. nie da się stwierdzić ogólnie.
04.03.2010 01:12
ewik
Super Moderatorka
Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
A czemu chcesz zapuścić? Wolisz siebie bez grzywki czy po prostu to taki kaprys?
Kurczę ja w ogóle muszę udać się do fryzjera i trochę podciąć końcówki przynajmniej, ale jakoś zawsze jest mi nie po drodze :/
04.03.2010 11:06
ewik
Super Moderatorka
Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
No i dobrze, trzeba próbować, zmieniać bo bez tego życie byłoby nudne ja lubię eksperymentować, lubię zmieniać...a zresztą jak stwierdzisz, że źle to zawsze można szybko podciąć
ja miałam, ale w zimie z czapką zawsze był problem. tylko raz mi się ona podobała, jak była obcięta, ale muszę przyznać ,że zrobiłam to sama i już nigdy więcej mi nie wyszło jestem raczej niska i muszę grzywki unikać, bo optycznie mnie pomniejsza
Człowiek powinien równoważyć ekspresję, ciszą i relaksem, które mają kojące, zdrowe i lecznicze działanie. A żeby być lepszym może brać korepetycje.