Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Euro
Autor Wiadomość
gkeb Offline
Administrator

Liczba postów: 1,504
Reputacja: 5
Euro
Jestem ciekaw co myślicie o wejściu Polski do wspólnej strefy monetarnej. Czy to dobry krok? Czy raczej duże ryzyko dla nas? Co to dla was znaczy?

[Obrazek: dvk6rt.gif]
19.02.2010 19:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
RE: Euro
Według mnie to możemy i nie musimy mieć euro, na pewno podniesie to ceny w sklepach, ale z drugiej strony jadąc na wycieczkę za granicę nie będziemy musieli robić wymiany pieniędzy. Zależy jeszcze co to będzie oznaczało dla eksportu i importu dla naszego kraju, ale skoro jest taka propozycja to może to się opłacać .Tongue

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
19.02.2010 20:03
nika Offline
Zawodowy

Liczba postów: 1,433
Reputacja: 1
mysle,ze dla gospodarki moze to byc dobre,ale i wszystko podrozeje,a pensje,emerytury i renty beda niskie.Tak bylo w Niemczech.Gdy Niemcy mialy swoja walute marki mozna bylo kupic duzo wiecej i wiecej sie zarabialo,a teraz wszystko jest o wiele drozszeBig Grin
24.02.2010 23:51
buds445 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 20
Reputacja: 0
też wydaje mi się, że wszystko podrożeje, że może to nas pogrążyć. ogólna sytuacja teraz nie jest dobra, więc jeszcze wprowadzenie euro spowoduje, że się z tego nie podniesiemy.

Człowiek powinien równoważyć ekspresję, ciszą i relaksem, które mają kojące, zdrowe i lecznicze działanie. A żeby być lepszym może brać korepetycje.
23.12.2011 14:04
Odpowiedz 

Szukaj

Nasi sponsorzy

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości