Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Zakaz noszenia stringów w Polsce!
Autor Wiadomość
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
Zakaz noszenia stringów w Polsce!
STRINGI STRINGI

????

Kuszące pięknymi pośladkami dziewczyny niedługo staną się marzeniem. Dlaczego? Dyktatorzy mody wymyślili sobie, że takie majtki są już niemodne i dlatego panie przestają chodzić w stringach - donosi Super Express.

Wybrałam bikini ze zwykłymi majtkami, bo boję się reakcji innych plażowiczów - wyznała jedna z plażowiczek. Takich pań jest na plażach cała masa.

Choć wydaje się, że stringi są OK, gdyż można się w miarę równo opalić i skóra jest dzięki temu jędrniejsza. W naszym klimacie ciało ma tylko dwa miesiące, żeby mogło swobodniej oddychać. Nie przemawia to jednak do stylistów mody. W tym roku obowiązuje zakaz noszenia stringów.

Stringi są absolutnie niemodne na całym świecie. Na żadnej plaży, a byłam w tym roku na kilku, nie spotkałam pań ubranych w stringi. Nie oszukujmy się - pupa na wierzchu nie wygląda estetycznie. Na całym świecie rządzą zabudowane doły strojów kąpielowych. Ponadto stringi są niewygodne - twierdzi dyktatorka mody Ewa Minge.

http://www.o2.pl

Ok, wiadomo ze to o2 i ziomy od Faktu, ale jezeli jest w tym jakies zagrozenie, tak zagrozenie bo jak to inaczej nazwac, to Panowie jestesmy w wielkim niebezpieczenstwie.
Chcemy widzieac jedrne i piekne posladki idealnie komponujace sie z Genialnym paskiem, ksztaltami przypominajacymi niczym idelne buly wyjete prosto z piekranika
Co bedzie jak wroci moda na gacie po tacie ? Protestujmy, Panie wy rownierz, walczcie o swoja wolnosc Big Grin

To ostatnie to wypowiedź pewnego forumowicza, a co Wy o tym sądzicie ? Happy

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
04.03.2010 21:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gkeb Offline
Administrator

Liczba postów: 1,504
Reputacja: 5
RE: Zakaz noszenia stringów w Polsce!
Zabronić to chyba nie można. Bo to chore. Mamy wolność a dyktować to oni mogą sobie a nie nam Smile
Ja mam nadzieję, że pomysły tego typu umrą śmiercią naturalną zignorowane przez większość.

[Obrazek: dvk6rt.gif]
04.03.2010 21:51
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
Ja tam wole normalna bieliznę bo stringi nie są wcale wygodne, chociaż faktycznie pupa w nich fajnie wygląda i nosze je tylko do sukienki obcisłej lub do spodni z bardzo lejącego się materiału. Na plażę nie zakładam strojów kąpielowych, gdzie są stringi tylko wole raczej stroje typu bikini. Tongue

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
04.03.2010 22:01
nika Offline
Zawodowy

Liczba postów: 1,433
Reputacja: 1
stringi:)majtki jak majtki.Tylko,ze sa niezdrowe bo sa bardzo przylegajace.No i jezcze zalezy kto je zaklada.Jak widze dziewczyne z plaska pupa taki chudy wieszak w spodniach z wystajacymi czesciami stringow to mi sie chce smiac.Tak samo smiesznie i niesmacznie wyglada osoba z pupa jak "szafa".Czasem latem zakladam stringi do spodnicy czy sukienki.Mam normalna figure wiec mogeBig Grin Jesli chodzi o zakaz to jest glupie.Kazdy powinien wiedziec co mu pasuje Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2010 23:53 przez nika.)
05.03.2010 23:52
tobruku Offline
Doświadczony
**

Liczba postów: 205
Reputacja: 0
Nie wierzę w ten zakaz, no bez przesady żyjemy w wolnym kraju ... Ja stringi nosze ale też mi się śmiać chce jak widzę takie panienki co opisała Nika - aż żal coś ściska Wink im po prostu nikt nie mówi, że wyglądają śmiesznie a nie pięknie!
07.03.2010 20:24
nika Offline
Zawodowy

Liczba postów: 1,433
tobruku one uwazaja,ze sa sexy i dlatego zakladaja stringi,a tak naprawde wygladaja strasznie i smiesznieBig Grin
09.03.2010 11:59
Lazi11 Offline
Super Moderator

Liczba postów: 449
też mnie to brzydzi i za razem nie widze w tym nic ponętnego Big Grin

[Obrazek: 1590639681.png]
[Obrazek: b_350_20_000000_AD0B0D_FF0A0A_000000.png]
09.03.2010 16:35
Casablanca Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 32
Jak widac stringi maja swoich zwolenników i przeciwników. Niech każdy nosi takie gacie jakie lubi , mi tam nic do tego.
01.10.2010 11:34
wirtualnakofeina Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 6
I wyszło szydło z worka- okazuje się, że panie gapię się na pupy...pań Big Grin
Tutaj nie brałabym tego na serio. Jest zakaz ale "modowy" Smile Niby niemodne...i co z tego? Pewnie uraczą nas babunią bielizną, która będzie modna, choć nieładna.
07.10.2010 21:52
gkeb Offline
Administrator

Liczba postów: 1,504
Reputacja: 5
Zawsze pozostanie wolna wola osób noszących. Jak komuś wygodnie to niech nawet nosi babcine gatki a'la Bridget Jones (czy jak to sie pisze).

[Obrazek: dvk6rt.gif]
14.10.2010 18:42
Odpowiedz 

Szukaj

Nasi sponsorzy

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości