Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Kogo nazywacie przyjacielem?
Autor Wiadomość
gkeb Offline
Administrator

Liczba postów: 1,504
Reputacja: 5
Przyjaźń
Czym dla was jest tak naprawdę przyjaźń? Taka prawdziwa. Kim jest dla was przyjaciel? Czy w ogóle istnieje ktoś taki jak prawdziwy przyjaciel?

[Obrazek: dvk6rt.gif]
06.04.2010 14:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
RE: Przyjaźń
Przyjacielem jest ktoś z kim można porozmawiać o swoich kłopotach, a on wysłucha i nie rozgada tego innym. Ktoś kto pomorze w różnych sytuacjach i nie odwróci się w momencie gdy potrzebujemy wsparcia. Jest osobą z którą chętnie przebywamy , dobrze się rozumiemy i szanujemy na wzajem. Najczęściej przyjaciół mamy z poza rodziny, bo przecież rodzic lub rodzeństwo też może być naszym przyjacielem.Big Grin

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
07.04.2010 09:43
asiunia96 Offline
SuPeR aSiA ;p
**

Liczba postów: 214
Reputacja: 0
Przyjaciel to ktoś na kim można polegać w trudnych sytuacjach
Jest to też osoba której możemy powierzyć wszystkie nasze tajemnice, a on tego nie rozgada.
Wydaje mi się, że są prawdziwi przyjaciele Tongue
11.04.2010 12:57
Razzeler Offline
Doświadczony
**

Liczba postów: 113
Kogo nazywacie przyjacielem?
Witam,

chciałbym poznać Waszą odpowiedź na pytanie zadane w temacie. Sam powiem, że za przyjaciela mam swoich rodziców, który oddaliby swoje zdrowie za moje. Uważam, że przyjacielem jest osoba, która jest w stanie poświęcić wszystko dla Twojego dobra - "przyjaciel" jest skutecznie nadużywane w społeczeństwie i ma zupełnie zepsuty obraz. Z pewnością nie jest nim dobry kolega, z którym mogę o wszystkim porozmawiać - to nie jest moim zdaniem dalej przyjaźń. Jakie jest Wasze zdanie?

Pozdrawiam

Ogłoszenia Koszalin - praca i nie tylko / Skalar - żaglowiec
11.04.2011 10:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ladysexyback Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 1
RE: Kogo nazywacie przyjacielem?
Przyjaciel to osoba zgodna z tobą w charakterze lub poglądach,taka osoba,której można ufać prawie jak samemu sobie.No i oczywiście przyjażń polega na dawaniu i braniu,wysłuchaniu i zrozumieniu drugiej osoby,pomoc i wsparcie.

Dobre te czapki new era i na topie sa.
Ten cały skateshop fantastisz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2011 11:46 przez ladysexyback.)
21.07.2011 11:44
markus Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 4
Ja nikogo nie nazywam przyjacielem i nikogo za przyjaciela nie uważam. Chociaż sporo osób wmawia mi że jestem ich dobrym przyjacielem co jest dla mnie jakimś obłędem o_O
23.07.2011 10:09
Kerth123 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 80
(07.04.2010 09:43 )ewik napisał(a):  Przyjacielem jest ktoś z kim można porozmawiać o swoich kłopotach, a on wysłucha i nie rozgada tego innym. Ktoś kto pomorze w różnych sytuacjach i nie odwróci się w momencie gdy potrzebujemy wsparcia. Jest osobą z którą chętnie przebywamy , dobrze się rozumiemy i szanujemy na wzajem. Najczęściej przyjaciół mamy z poza rodziny, bo przecież rodzic lub rodzeństwo też może być naszym przyjacielem.Big Grin

Nic dodać , nic ująć - napisałaś to tak perfekcyjnie że inni wspaniali polscy poeci mogą ci buty czyścić i to jeszcze szmatką którą ty im wybierzesz. Coś wspaniałego cry
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2011 22:51 przez Kerth123.)
31.07.2011 22:51
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,057
Reputacja: 2
Dziękuje nie spodziewałam się takiej pochwały hugs

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
02.08.2011 20:02
wesolymisiak Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 2
(23.07.2011 10:09 )markus napisał(a):  Ja nikogo nie nazywam przyjacielem i nikogo za przyjaciela nie uważam. Chociaż sporo osób wmawia mi że jestem ich dobrym przyjacielem co jest dla mnie jakimś obłędem o_O

Rozumiem Cię Big Grin Dla mnie przyjacielem jest mój chłopakSmile tak się właśnie zaczął nasz związek, jest moim mentalnym bliźniakiem, zawsze mogę na niego liczyć, dlatego to słowo idealnie tu pasuje. Mam też kilka bliskich koleżanek, ale to nie ten poziom Smile Zresztą zawsze lepiej dogadywałam się z facetami.
05.08.2011 14:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kerth123 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 80
(02.08.2011 20:02 )ewik napisał(a):  Dziękuje nie spodziewałam się takiej pochwały hugs

Proszę bardzo. Nie nie ściskaj mnie tak bo się zaraz zakocham Love
(05.08.2011 14:37 )wesolymisiak napisał(a):  
(23.07.2011 10:09 )markus napisał(a):  Ja nikogo nie nazywam przyjacielem i nikogo za przyjaciela nie uważam. Chociaż sporo osób wmawia mi że jestem ich dobrym przyjacielem co jest dla mnie jakimś obłędem o_O

Rozumiem Cię Big Grin Dla mnie przyjacielem jest mój chłopakSmile tak się właśnie zaczął nasz związek, jest moim mentalnym bliźniakiem, zawsze mogę na niego liczyć, dlatego to słowo idealnie tu pasuje. Mam też kilka bliskich koleżanek, ale to nie ten poziom Smile Zresztą zawsze lepiej dogadywałam się z facetami.

Jak to się mówi : Masz podejście do mężczyzn Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2011 18:13 przez Kerth123.)
09.08.2011 18:12
Odpowiedz 

Szukaj

Nasi sponsorzy

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości