Obecnie podział rang wygląda w następujący sposób:
Administrator - wiadomo co ma do roboty
Super Moderator - moderator mający uprawnienia do całego forum
Moderator - moderator wybranych działów
Ekipa - ludzie którzy tworzą i promują forum, zapraszają nowych userów
Użytkownik - wiadomo
Czy macie jakieś propozycje, uwagi do tego? Jakieś nowe rangi?
26.09.2009 13:54
virus
Super Virus
Liczba postów: 1,188
Reputacja: 2
Właśnie przydało by się żeby odróżnić dziewczyny od chłopaków,a pomysł z przyjacielem też jest dobry. Jeszcze mogę zauważyć, że nie powinno się zarabiać tak szybko pierwszej gwiazdki powinno być napisanych więcej postów niż 10
Co do rangi dla kobiet. Wg. mnie jeżeli to miałoby być zrobione to musielibyśmy cały ranking podzielić na kobiety i facetów a nie jedną rangę dla kobiet. Pojedyncza ranga nie ma sensu. Byłaby niezależna od ilości napisanych postów a to w mojej ocenie krzywdziłoby kobiety.
Ranga "Przyjaciel" hmm. Proszę mi to wytłumaczyć do czego ma ona służyć? Ktoś oddany forum kogo powinno się znać będzie mieć (może mieć) range moderatora lub ekipa. Jeżeli ktoś chce sobie jakoś zaznaczyć znajomych to przecież jest taka możliwość. W profilu jest coś takiego jak lista znajomych i ignorowanych, do tego po prawej stronie na samej górze też jest coś takiego jak lista znajomych.
Co do pierwszej gwiazdki, to to była tylko propozycja. Można to zawsze pozmieniać
01.10.2009 18:42
virus
Super Virus
Liczba postów: 1,188
Reputacja: 2
qkeb z rangą kobiet chodzi o kolor a to chyba by nie przeszkadzało by nikomu i w niczym
Ja mam zielony,ty masz czerwony,ekipa niebieski,no to czemu by women nie miała różowego kolorku