marek334
Nowicjusz
Liczba postów: 5
Reputacja: 0
|
Szukam firmy świadczącej usługi: księgowość, kadry..
Hej, szukam profesjonalnej firmy działającej w zakresie kompleksowych usług z dziedziny: kadr, księgowości i doradztwa. Najlepiej jeśli była by to firma ze stolicy. Dzięki za pomoc.
|
|
| 06.07.2011 10:29 |
|
vicky
Nowicjusz
Liczba postów: 4
|
RE: Szukam firmy świadczącej usługi: księgowość, kadry..
Hej, hmm mogę doradzić jedynie firmę z, której sam korzystam od długiego czasu. Firma się nazywa Gradatim, wszystkie niezbędne informację masz na ich stronie. Fachowo podchodzą do klienta i bardzo skrupulatni są. Powodzenia.
|
|
| 22.07.2011 14:06 |
|
opinator
Nowicjusz
|
(06.07.2011 10:29 )marek334 napisał(a): Hej, szukam profesjonalnej firmy działającej w zakresie kompleksowych usług z dziedziny: kadr, księgowości i doradztwa. Najlepiej jeśli była by to firma ze stolicy. Dzięki za pomoc.
Witaj Marku,
jestem z tej branży, ale nie jestem ze stolicy. Mogę Ci poradzić ewentualnie jak znaleźć dobre biuro rachunkowe. Przede wszystkim warto przejść się i porozmawiać. Możesz spytać o rzeczy zawarte w tym poradniku . Pytaj również o takie sprawy, które będą dotyczyć Twojej firmy i patrz na reakcję i podejście do tematu. Ja swoje biuro staram się ubezpieczać OC obowiązkowym i nadwyżkowym, tak abym ja, ani moi klienci nie mieli problemów z powodu "odpukać" jakiegoś błędu.
Pozdrawiam
|
|
| 24.08.2011 15:16 |
|
opinator
Nowicjusz
|
W sumie może korzystać z ifirma.pl, bo np. w prosty sposób wystawia się faktury. Jednakże samemu księgowością zajmować nie ma co (o ile profil działalności to nie jest księgowość). Zbyt dużo zabawy, trzeba być ciągle na bieżąco z przepisami i do tego mieć na to wszystko trochę czasu. Koszt straconego czasu jest wyższy niż koszt usług biura rachunkowego...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2011 15:44 przez opinator.)
|
|
| 25.08.2011 15:43 |
|
razzler
Początkujący

Liczba postów: 47
|
Rozwiązaniem twojego problemu jest księgowość internetowa.
Można tym sposobem zaoszczędzić nawet kilka tysięcy złotych rocznie.
|
|
| 06.10.2011 08:29 |
|