Może to trochę nie typowe żeby facet zakładał temat w dziale kobiecym ... ale co mi tam :D najwyżej mnie zlinczujecie :P
Każda dziewczyna/kobieta lubi sobie włosy układać,czy to na wesele czy jakąś imprezę :P.
Więc mam pytanie ? czy byście były w stanie sobie taką fryzurę zrobić i czy wam się podobają :D
Jest to tylko parę przykładów :)
A jeśli już założyłem temat więc też się wypowiem :D
Osobiście podobają mi się takie fryzury u dziewczyn/kobiet ... dodaj jej pewnego uroku i odwagi,po prostu taka dziewczyna się wyróżnia :D
Ps.Mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie :D
Bardzo mi przypadł do gustu wątek założony przez Virusa.
Oprócz pierwszej i ostatniej fryzury byłabym w stanie kazać coś takiego wyczarować swojemu fryzjerowi na mojej głowie. Pierwsza i ostania odpadają nie dlatego, że mi się nie podobają lecz dlatego, że nie jestem zbyt odważna na takie uczesanie.
Ta z białymi włosami wygląda jak z jakiejś gry A tak ogólnie jakaś dziewczyna mi powie dlaczego się tak męczycie nad swoją głową? Rozpuszczone też fajnie wyglądają
PS. @virus zaczynam się Ciebie bać O:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2009 20:50 przez antosdaniel.)
07.10.2009 20:17
Slowik
Doświadczony
Liczba postów: 224
Reputacja: 0
mnie sie podoba fryzura 2 i 3.Obie fryzury pasuja osobom,ktore nie maja maja szuplych i pociaglych twarzy,dlatego,ze okragle twarze obie fryzurki wyszczuplaja