To zależy jak będziemy to rozpatrywać...........
Zakochanie się przez internet uważam, że nie
Samo zapoznanie się a później kontynuacja znajomości w realu i wówczas zakochanie się w tym człowieku to tak
27.09.2009 16:13
Tuśś
TuTu <33
Liczba postów: 10
Reputacja: 0
Cóż, internet to takie fajna narzędzie, że pozostajemy anonimowi. Niestety większość internautów boi się spotkania w rzeczywistości więc potrafią jedynie utrzymać znajomość przez fora/komunikatory. Powtarzam znajomość. Bo nie mam pojęcia jak można zakochać się przez przeglądarkę.
02.10.2009 17:41
maxikas
Doświadczony
Liczba postów: 141
Reputacja: 0
Zakochanie sie przez internet w/g mnie jest niemozliwe,ale poznanie kogos przez internet,a pozniej kontynuowanie tej znajomosci na dluzsza mete jest mozliwe.
30.10.2009 20:56
ewik
Super Moderatorka
Liczba postów: 2,039
Reputacja: 2
Wg mnie jest to możliwe. Dwie zagubione dusze szukają kontaktu, zainteresowania etc. w sieci... Potem poświęcają sobie więcej czasu, niż inni realni znajomi dla nich... Potem są telefony, smsy, gadanie na skypie... mija kilka miesięcy, czasami lat i boom. Ja właśnie w taki banalny sposób się zakochałam, a w realu dogadaliśmy się praktycznie po 3 godzinach... Było świetnie, a teraz się wszystko rozdupczyło i jestem sama.
Mały ogon - wielka dupa.
Mucha w cukrze - dziecko trupa.
30.11.2009 16:14
aloes
Doświadczony
Liczba postów: 184
Reputacja: 1
Eeee no co wy internet to nie real a dotkniecie kogoś ręką to nie to samo co klikniecie myszko , jak dla mnie dwa rożne światy ( co innego znajomi ) ale żeby od razu miłość nie dajmy sie zwariować hmmm chyba ze jestem z innej epoki