Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Atuty pracy
Autor Wiadomość
gkeb Offline
Administrator

Liczba postów: 1,503
Reputacja: 5
Atuty pracy
Co dla was jest najważniejsze przy wyborze zatrudnienia? Stawiacie na atmosferę w pracy? Czy też może liczy się tylko kasa? A co z innymi dodatkami (telefon, laptop, samochód, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne itd.)?

[Obrazek: dvk6rt.gif]
17.10.2009 20:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nika Offline
Zawodowy

Liczba postów: 1,433
Reputacja: 1
RE: Atuty pracy
Jesli chodzi o prace to atmosfera w pracy jest bardzo wazna.napewno nie chcialabym pracowac w takim zespole gdzie jeden drugiemu czegos zszdrosci i patrzy jak podlozyc swinie.Wiadomo praca powinna byc odpowiednio wynagradzana,a telefon ,laptop,samochod i dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne to tylko dodatki Big Grin
18.10.2009 13:52
ewik Offline
Super Moderatorka

Liczba postów: 2,039
Reputacja: 2
Dla mnie najważniejszy jest rodzaj pracy na drugim miejscu jest atmosfera i na trzecim za ile będę ja wykonywała.

[Obrazek: 2e52s0k.jpg]
21.10.2009 22:29
hexene Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 47
Reputacja: 0
Atuty? Hmm, czasami lepiej robic za troche mniejsze pieniązki i lubic to co sie robi niz zasowac za kupe szmalcu i niecierpiec roboty. Spokoj psychiczny najwazniejszy.
21.10.2009 22:42
xxxlhxxx Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 71
Reputacja: 1
Ja generalnie na tym punkcie jestem skrzywiony,bo nigdy nie pracowałem (poza 1 krótkim epizodem w trakcie studiów) u kogoś. Już na ostatnim roku postanowiłem założyć własny biznes i tak już o kręcę d ponad 3 lat.A zdecydowałem się na ten tryb pracy z kilku względów.

Ja jestem trochę z natury wygodny więc elastyczny harmonogram pracy do dla mnie podstawa. Mogę sobie robić w domu przerwy kiedy chcę i nie trzymają mnie jakieś wymogi godzinowe. Dodatkową zaletą pracy na swoim jest w 100% wynagrodzenie prowizyjne czyli... ile z siebie dam tyle ostatecznie mam,to mnie strasznie motywuje do pracy oraz nakręca do dodatkowego wysiłku.
23.10.2009 09:06
kicaj Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 19
Jeżeli chodzi o pracę w biurze to na pewno najważniejsza jest atmosfera, a kasa ..........też jest ważna ale nie najważniejsza, w każdym razie dla mnie. Jeżeli chodzi o prace w terenie to pewnie ważny jest samochód, laptop, telefon, ale ja nie mam zbytnio doświadczenia w pracy w terenie więc nie mogę się wypowiadać za bardzo Smile
25.10.2009 17:10
MartaJ. Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 4
Dla mnie najwazniejsza jest swoboda działania. Po kilku latach pracy jako przedstawicielka nie wyobrazam sobie siedzenia 8 h w jednym miejscu. Zawsze moglam sobie w ciagu dnia cos zalatwic, chocby zrobic zakupy czy odwiezc dziecko do przedszkola.Poza tym kontakt z ludzmi tez jest wazny.Dzieki temu mozna sie bardzo duzo nauczyc. Teraz szukam pracy ale na pewno w tym samym zawodzie.
04.04.2011 12:32
Razzeler Offline
Doświadczony
**

Liczba postów: 113
Najważniejsze jest miejsce pracy i satysfakcja z jej wykonywania. Pracuję w domu, więc o kadrze się nie wypowiem, ale spełnianie się gra tutaj najistotniejszą rolę. Dziś nie wyobrażam sobie pracy na etacie pod czyimś szyldem. Nie wyobrażam.

Ogłoszenia Koszalin - praca i nie tylko / Skalar - żaglowiec
06.04.2011 15:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
`Marcin Budnik Offline
Nowicjusz

Liczba postów: 2
Do głównych atutów pracy należy spokój - o ile się go ma - brak nerwów to podstawa, poza tym liczy się wynagrodzenie, które może różnić się w zależności od miejsca pracy. Inaczej zarabia się w Bydgoszczy a inaczej w Warszawie.

Follow me
18.05.2011 09:26
Róża Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 10
Dla mnie najważniejsze jest to, żeby praca odpowiadała moijemu wykształceniu i zainteresowaniom, żebym czuła, że robię coś ważnego, coś co ma znaczenie i coś co robić chcę. A kasa i inne dodatki to sprawy drugorzędne.
03.06.2011 11:17
Odpowiedz