|
Atuty pracy
|
| Autor |
Wiadomość |
hexene
Początkujący

Liczba postów: 47
Reputacja: 0
|
RE: Atuty pracy
Atuty? Hmm, czasami lepiej robic za troche mniejsze pieniązki i lubic to co sie robi niz zasowac za kupe szmalcu i niecierpiec roboty. Spokoj psychiczny najwazniejszy.
|
|
| 21.10.2009 22:42 |
|
xxxlhxxx
Początkujący

Liczba postów: 71
Reputacja: 1
|
Ja generalnie na tym punkcie jestem skrzywiony,bo nigdy nie pracowałem (poza 1 krótkim epizodem w trakcie studiów) u kogoś. Już na ostatnim roku postanowiłem założyć własny biznes i tak już o kręcę d ponad 3 lat.A zdecydowałem się na ten tryb pracy z kilku względów.
Ja jestem trochę z natury wygodny więc elastyczny harmonogram pracy do dla mnie podstawa. Mogę sobie robić w domu przerwy kiedy chcę i nie trzymają mnie jakieś wymogi godzinowe. Dodatkową zaletą pracy na swoim jest w 100% wynagrodzenie prowizyjne czyli... ile z siebie dam tyle ostatecznie mam,to mnie strasznie motywuje do pracy oraz nakręca do dodatkowego wysiłku.
|
|
| 23.10.2009 09:06 |
|
MartaJ.
Nowicjusz
Liczba postów: 4
|
Dla mnie najwazniejsza jest swoboda działania. Po kilku latach pracy jako przedstawicielka nie wyobrazam sobie siedzenia 8 h w jednym miejscu. Zawsze moglam sobie w ciagu dnia cos zalatwic, chocby zrobic zakupy czy odwiezc dziecko do przedszkola.Poza tym kontakt z ludzmi tez jest wazny.Dzieki temu mozna sie bardzo duzo nauczyc. Teraz szukam pracy ale na pewno w tym samym zawodzie.
|
|
| 04.04.2011 12:32 |
|
`Marcin Budnik
Nowicjusz
Liczba postów: 2
|
Do głównych atutów pracy należy spokój - o ile się go ma - brak nerwów to podstawa, poza tym liczy się wynagrodzenie, które może różnić się w zależności od miejsca pracy. Inaczej zarabia się w Bydgoszczy a inaczej w Warszawie.
Follow me
|
|
| 18.05.2011 09:26 |
|
Róża
Początkujący

Liczba postów: 10
|
Dla mnie najważniejsze jest to, żeby praca odpowiadała moijemu wykształceniu i zainteresowaniom, żebym czuła, że robię coś ważnego, coś co ma znaczenie i coś co robić chcę. A kasa i inne dodatki to sprawy drugorzędne.
|
|
| 03.06.2011 11:17 |
|
|
|